VAS ZANIMA POKLICNO DELO V SLOVENSKI VOJSKI?

Slovenska vojska tudi v letu 2017 uresničuje kadrovski načrt z novimi oziroma nadomestnimi zaposlitvami in na ta način nadomešča tiste poklicne pripadnike in pripadnice, ki so se upokojili ali jim je pogodba o zaposlitvi potekla. Izkoristite priložnost in izziv ter se nam pridružite na resničnem preizkusu svojih sposobnosti!

Pridi v dobre vrste!

Za vse mlade in drzne, ki si želite dinamičnega poklica in ustrezate splošnim pogojem, je to priložnost, da se nam pridružite in za svoje delo dobite zanesljivo mesečno plačilo. Če boste izpolnjevali vse zahtevane pogoje, boste z Ministrstvom za obrambo podpisali pogodbo o zaposlitvi in nato napoteni na temeljno vojaško-strokovno usposabljanje. Pridružili se boste kolektivu pripadnikov in pripadnic, ki ponosno služijo domovini doma in na mirovnih operacijah in misijah v tujini.