OD NAS JE ODŠEL IVAN PIVK, ČLAN DRUŠTVA TIGR PRIMORSKE IN ČASTNI PREDSEDNIK ZVEZE DRUŠTEV VOJNIH INVALIDOV SLOVENIJE

Sporočamo Vam žalostno vest, da je v četrtek, 23. 2. 2017 umrl tovariš Ivan Pivk, član društva TIGR Primorske in častni predsednik Zveze društev vojnih invalidov Slovenije. Od njega se bomo poslovili v četrtek, 2. 3. 2017 ob 12.00 uri na pokopališču Nove Žale.

Ivan Pivk je bil aktiven član društva. S svojo modrostjo in izkušnjami je pomembno prispeval k oblikovanju skupnih odločitev. Neprecenljiva je bila njegova vloga pri uveljavljanju enotnosti pristopa vseh domoljubnih in veteranskih organizacij Slovenije, ki delujemo v okviru Koordinacije domoljubnih in veteranskih organizacij Slovenije.

Pogrešali bomo tvojo umirjeno in vedno tehtno besedo.

Tovariš Ivan, počivaj v miru!