SPOMINSKA PRIREDITEV NA MALI GORI NAD RIBNICO - 13. 5. 2017

Vabimo Vas na spominsko prireditev v počastitev prvega oboroženega spopada Slovencev - TIGROVCEV s fašističnim okupatorjem Slovenije na Malo goro nad Ribnico, ki bo v soboto, 13. maja 2017 ob 11. uri.

Udeležence bosta pozdravila župan občine Ribnica g. Jože Levstek in predsednik Društva TIGR Primorske dr. Savin Jogan.

Slavnostni govornik bo g. Dušan Jelinčič - tržaški pisatelj, esejist, dramatik, prevajalec, sin Zorka Jelinčiča, enega od ustanoviteljev organizacije TIGR.

V kulturnem programu bodo sodelovali še: Kvartet Gallus, člani kulturne akcije kluba mladih tigrovcev in recitatorke ZB za vrednote NOB - Ribnica.

Dogodek režira: Rok Andres.

Vabljeni!

SPOMINSKA PRIREDITEV NA MALI GORI NAD RIBNICO - 13. 5. 2017