Slavnostna akademija ob 90. letnici organizacije TIGR

Slavnostna akademija ob veliki obletnici je potekala 26. 10. 2017 v Ajdovščini. Častni pokrovitelj je bil župan občine Ajdovščina Tadej Beočanin. Vabljeni k ogledu!

Pozdravna nagovora:

Tadej Beočanin, župan

dr. Savin Jogan, predsednik Društva TIGR

Slavnostni nagovor:

dr. Branko Marušič

Nastopajoči: PAZ Vinko Vodopivec (dirigent: Iztok Kocen), Drago Mislej Mef, Andreja Benedetič, Cecilija Blazutič Skočir, Tinkara Bizjak, Manuela Polanc, Polona Pahor, Tine Koron, Tadej Lukman, Miha Qualizza in Nejc Furlan. Učenci OŠ Otlica: Tami Likar, Loti Likar, Jan Vidmar in Nejc Vidmar (mentorica: Ivica Vidmar). Posnetki in tehnična izvedba: Dominik Vrčon, Alen Slejko, Luka Slejko, Matic Slemič in David Sipoš. Scenarij in režija: Rok Andres.