SPOMINSKA PRIREDITEV NA MALI GORI NAD RIBNICO - 12. 5. 2018

Vabimo Vas na spominsko prireditev v počastitev prvega oboroženega spopada Slovencev - TIGROVCEV s fašističnim okupatorjem Slovenije

na Malo goro nad Ribnico, ki bo v soboto, 12. maja 2018 ob 11. uri.

Udeležence bosta pozdravila župan občine Ribnica g. Jože Levstek in predsednik Društva TIGR Primorske dr. Savin Jogan.

Slavnostna govorka bo ga. Poljanka Dolhar -novinarka in kulturna delavka iz Trsta.

V kulturnem programu bodo sodelovali še: Moški pevski zbor Radomlje, člani kulturne akcije kluba mladih tigrovcev in recitatorke ZB za vrednote NOB - Ribnica.

Dogodek režira: Rok Andres.

Vabljeni!

SPOMINSKA PRIREDITEV NA MALI GORI NAD RIBNICO - 12. 5. 2018