PREDSTAVITEV KNJIGE TRNOVSKA TIGROVSKA TROJKA

Knjižnica Makse Samsa in Društvo TIGR Primorske Slovenije območna enota Ilirska Bistrica

Vas vabimo na predstavitev knjige Trnovska TIGRovska trojka, avtorja Vojka Bobka, ki bo

v četrtek, 7. junija 2018, ob 19. uri, v Knjižnici Makse Samsa v Ilirski Bistrici.

Z avtorjem se bodo pogovarjali Tomo Šajn, Miha Pogačar in Bernarda Dodič.

Knjigo Trnovska TIGRovska trojka avtor Vojko Bobek posveča očetu Viku, mami Fani in teti Micki, v spomin na prestano gorje v času italijanske zasedbe.
Knjiga govori o delovanju TIGRa na Primorskem, predvsem na Ilirsko- bistriškem. Avtor predstavi življenjepise in vloge v organizaciji TIGR vseh treh ključnih oseb - Vika, Fani in Micke. V knjigi najdemo tudi zemljevid poti skozi gozd od Trnovega do Starega trga.

PREDSTAVITEV KNJIGE TRNOVSKA TIGROVSKA TROJKA