PRIREDITEV V POČASTITEV DRŽAVNEGA PRAZNIKA ZDRUŽITVE PREKMURSKIH SLOVENCEV Z MATIČNIM NARODOM

Občina Črenšovci kot organizator osrednje regijske prireditve v počastitev državnega praznika družitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom vabi domoljubne in veteranske organizacije na prireditev Spominčice, ki bo v četrtek, 16. avgusta 2018 ob 20.00 v Spominskem parku v Črenšovcih

V okviru prireditve bo odkrit kip Maistrovega borca, duhovnika Jožefa Godine.

Društvo TIGR Primorske je vabljeno, da s praporščaki in predstavniki organizacije prisostvuje tako osrednji prireditvi kakor tudi polaganju venca pred spomenikom Jožefa Klekla v Črenšovcih, ki bo pred občinsko stavbo v Črenšovcih v četrtek, 16. avgusta, ob 19.00.

Organizirali bomo prevoz s kombijem. Dodatne informacije dobite na telefonski številki 041 662 096 (Miha Pogačar).