POSLOVIL SE JE CIRIL ZLOBEC

Sporočamo žalostno novico, da je danes v petek, 24. 8. 2018 v jutranjih urah prenehalo biti srce Cirila Zlobca.

Bil je trden Kraševec, Primorec, Slovenec, ki nam je bil veličasten vzgled kako v najtežjih trenutkih ohraniti človeško dostojanstvo in gledati v prihodnost. Bil je romanopisec, publicist, pesnik, prevajalec, novinar, urednik, član Akademije znanosti in umetnosti, predvsem pa človek z veliko začetnico. Kot član društva TIGR Primorske nam je vedno stal ob strani in nas s svojimi pogledi in dejanji bodril in vzpodbujal k ohranjanju vrednot in vedenja o tigrovskem gibanju na Primorskem.

Dragi Ciril, hvala ti za vse in počivaj v miru.

POSLOVIL  SE JE CIRIL ZLOBEC