VABILO NA SPOMINSKO SVEČANOST OB 88. OBLETNICI SMRTI BAZOVIŠKIH JUNAKOV V KRANJU

Ob 88. obletnici smrti bazoviških junakov vabimo na

spominsko svečanost, ki bo

v petek, 7. septembra 2018, ob 16. uri pri spomeniku bazoviškim junakom v Prešernovem gaju v Kranju.

Slavnostni govornik bo deželni poslanec v parlamentu avtonomne dežele Furlanije Julijske krajine gospod Igor Gabrovec.

Program spomina na bazoviške junake bodo kulturno obogatili Združeni moški pevski zbor (Devin – Nabrežina), pevovodja Herman Antoničter, Pihalni orkester Mestne občine Kranj in dijaki Gimnazije Kranj.

Častna straža: taborniki Rodu Modri val iz Trsta in Gorice ter Zveza tabornikov občine Kranj.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružitena slovesnosti.

Kranj, 1. september 2018