VABILO NA PREDSTAVITEV KNJIGE IZZIVI TAJNEGA AGENTA AVTORJA ZLATANA ČOKA

V petek, 11. januarja ob 17. uri ste vabljeni v poročno dvorano Pretorske palače na Titovem trgu v Kopru na predstavitev knjige Izzivi "tajnega" agenta.

Knjigo je v samozaložbi izdal Zlatan Čok, eden prvih članov društva TIGR Primorske, večletni vodja Območne enote društva TIGR Primorske -Slovenska Istra, nosilec več priznanj in dobitnik zlate plakete društva TIGR Primorske za velik prispevek k ohranjanju zgodovinskega izročila organizacije TIGR.

Zlatan Čok nam v knjigi opisuje svojo življenjsko pot od otroka v družini primorskih emigrantov v Beogradu, preko mladih let, ki jih je preživel v Žusterni, šolanja, časa študija, do športnega udejstvovanja v jadralnem športu in nadvse zanimivo poklicno pot, enega prvih pomorskih agentov v Sloveniji.

Z njim se bosta pogovarjala Vesna Tomc Lemut in Lucijan Pelicon.

VABLJENI!