OTVORITEV RAZSTAVE 60 POSTAJ NA POTI 60-LETNEGA RAZISKOVANJA IN OBLIKOVANJA

Vabljeni v sredo, 29. maja ob 19. uri, na otvoritev razstave Oskarja Kogoja z naslovom 60 postaj na poti 60-letnega raziskovanja in oblikovanja v Pomniku na Cerju.

Ob otvoritvi razstave bodo o vsebini, sodelovanju, prijateljstvu in sobivanju z eno največjih svetovnih oblikovalskih ikon, Oskarju Kogoju, spregovorili Uroš Aljančič, Peter Amalietti, Ksenija Benedetti,  Andrej Bremec, Jure Cekuta, Miro Kaluža, Vojka Štular in Tatjana Kogoj.

Častni gost bo prvi predsednik Republike Slovenije, gospod Milan Kučan.

Uvodni pozdrav župana Občine Miren-Kostanjevica, Mauricija Humarja. Moderiranje: Ariana B. Suhadolnik.

Glasbena popotnica: Provox in Godalni kvartet Nova.

OTVORITEV RAZSTAVE 60 POSTAJ NA POTI 60-LETNEGA RAZISKOVANJA IN OBLIKOVANJA