Vabilo na 1. saditev dreves na Cerju

Vabimo vas, v soboto, 16. novembra 2019 ob 9.00 uri, da se nam pridružite na vseslovenski prostovoljni akciji pogozdovanja na Cerju.

V veliko veselje nam je, da ste se odzvali na naš klic na pomoč in se vključili v našo zeleno družino donatorjev kampanje Drevo za Cerje.

Do danes nam je uspelo zbrati preko 700 sadik dreves za obnovo Cerja po požaru. Še pred zimo, pa želimo tem doniranim drevesom pokloniti nov dom v Drevoredu hvaležnosti, ter vsaj delno pogozditi širše območje Cerja.

Zaradi lažje organizacije zbiramo prijave na el. naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Prijave so obvezne do 13.11.2019.

Vabljeni k čim večji udeležbi.

V primeru slabega vremena dogodek odpade

Vabilo na 1. saditev dreves na Cerju      Vabilo na 1. saditev dreves na Cerju