Predstavitev knjige Andreja JELAČINA "Vse moje ljubezni"

V sredo 6.1.2016 ob 19.30 uri bo v prostorih Knjižnice - Šiška v Ljubljani , ulici komandanta Staneta štev.8 , predstavitev knjige Andreja JELAČINA "Vse moje ljubezni".Vsebino knjige igralca, pisca, direktorja gledališča in filma in predvsem poznanega primorskega kulturnega delavca, bo predstavil dramski igralec Sergej FERRARI.

Poleg navedenih dejavnosti je bil Andrej JELAČIN eden ustanovnih članov društva TIGR , organizator vrste srečanj o tematiki delovanja organizacije TIGR in njenega vodjo vojaškega krila Danila ZELENA in pobudnik postavitve spominskega obeležja v Senožečah.Andrej JELAČIN je neizprosen borec za resnico o delovanju organizacije TIGR in  pomen organizacije za slovensko narodno identiteto.

VABLJENI !!!!