Vabljeni na praznovanje dneva miru

V Društvo TIGR se tudi letos pridružuje organizaciji prireditve ob mednarodnemu dnevu miru. V soboto, 24. septembra 2016, ob 11.uri bo potekala slavnostna prireditev ob Pomniku braniteljem slovenske zemlje na Cerju. Slavnostni govornik bo predsednik Državnega zbora Republike Slovenije dr. Milan Brglez. Slovesnost bo spremljala otvoritev razstave likovne kolonije ”JUNAŠKA PRETEKLOST PRIMORSKE”.

Na proslavi bodo sodelovali Teritorialni polk 1. brigade Slovenske vojske, Ajševica, kulturni program bodo izvedli Orkester slovenske policije, Oktet Sotočje, Lara Jankovič, Dijaki Umetniške gimnazije dramsko-gledališke smeri Nova Gorica, slovesnosti pa se bo pridružil tudi Klub mladih TIGROVCEV.

Dogajanje pa bo pestro tudi tudi v dneh pred osrednjo prireditvijo.

22. in 23. septembra 2016 bo na Cerju ob 10.00 uri srečanje dijakov in mentorjev umetniških gimnazij likovne smeri.

23. septembra 2016 bo ob 09.00 uri potekalo srečanje Unesco šol iz Slovenije in Italije na Meji z naslovom Pravica do prihodnosti.

Podrobnosti o vseh prireditvah najdete v priloženem vabilu.

Vabljeni na praznovanje dneva miru