Zadnje novice

Vse od Društvu

V društvu TIGR PRIMORSKE se ograjujemo od izjave Vlade Republike Slovenije, ki jo je tvitnila Vlada in njen Predsednik Janez JANŠA in v kateri navaja "Da je Vlada Republike Slovenije v spomin na začetek upora proti okupatorju leta 1941 položila venec na Mali Gori pri Ribnici.Dne 13.maja 1941 (potem ko so jih izdali Kardeljevi in Kidričevi komunisti) so jih napadli italijanski vojaki.Padel je Danilo ZELEN in ranjen je bil Ferdo KRAVANJA."

Člani društva TIGR Primorske smo v dneh od 6. 3. do 8. 3. obiskali člane društva Logarska dolina v Pančevu in člane društva Slovencev Kula v Vršcu. Srečali smo se tudi s našimi prijatelji, člani Subnor iz Vršca, Kovina in Kikinde.

Društvu Tigr Primorske in kulturno izobraževalno društvo Teodozij vabita na predstavitev knjige Il martire fascista - Fašistični mučenec avtorja Adriana Sofria. Predtavitev bo potekala v sredo, 12.02.2020 ob 18. uri v Dvorani KS Vrhpolje.

Vljudno vabljeni!

stran 1 od 38