Zadnje novice

Vse od Društvu

Akademski zbor Viko Vodopivec širi slovensko pesem že od leta 1953. Letos praznujejo 65. obletnico ustanovitve. Osrednji dogodek bo jubilejni koncert ob 65. obletnici, ki bo v soboto, 9. junija ob 20. ur na vaškem trgu v Dolenji vasi pri Senožečah.

Častni pokrovitelj je Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor.

Sporočam vam žalostno vest, da nas je sredi dela nepričakovano zapustil naš dolgoletni član, tovariš Marjan Gril, član Upravnega odbora društva in predsednik Nadzornega odbora društva TIGR Primorske.

Od njega smo se poslovili v 24. marca 2018, ob 15.30 uri na pokopališču v Postojni.

Dragi Marjan, hvala za vse. Pogrešali te bomo. Počivaj v miru!

Mestna koordinacija ZB Nova Gorica in Krajevna skupnost Nova Gorica v sodelovanju z Območnim združenjem borcev za vrednote NOB Nova Gorica

VABIMO NA

SPOMINSKO SLOVESNOST ob 75. obletnici  ženskih zaporov na Kostanjevici,

v soboto, 17. marca 2018 ob 11. uri v dvorani Frančiškanskega samostana na Kostanjevici nad Novo Gorico.

stran 1 od 21