Obvestilo članicam in članom društva Tigr Primorske

Na Upravnem odboru bomo pripravili Navodilo oziroma Pravila o uporabi znaka TIGR  tudi v drugih oblikah uporabe kot so; značke, dopisi, bedji (BEDŽI) in v ostalih primerih, ki jih kot društvo uporabljamo v komunikaciji.

O tem bomo obvestili vse, ki znak društva uporabljajo. Do takrat je uporaba znaka vezana na soglasje upravnega odbora društva.Obvestilo članicam in članom društva Tigr Primorske

Obvestilo članicam in članom društva Tigr Primorske

Društvo je bilo ustanovljeno 21. maja 1994 v Postojni. Društvo TIGR Primorske je rodoljubno društvo. Kot pove daljša različica imena, smo člani zavezani negovanju rodoljubnih tradicij, ki slonijo na izročilu TIGR-a. Prizadevamo si za čim večjo ozaveščenost javnosti o pomenu in vlogi antifašizma na Primorskem med obema vojnama in delovanju TIGR-a: o njegovi dejanski vlogi na Primorskem in njegovem prispevku za priključitev Primorske matični domovini.