Literarni večer z Dušanom Jelinčičem

Mestna knjižnica Piran, Kulturni klub Koper in Društvo TIGR, območna enota slov. Istra z veseljem vabimo na predstavitev novega romana Dušana Jelinčiča, Šepet nevidnega morja, dvanajst tablet svinca. Z avtorjem se bosta pogovarjali Jasna Čebron in Jadranka Šturm Kocjan. Dogodek bo v petek, 3. 9. 2021, v Kosmačevi hiši v Portorožu.

Literarni večer z Dušanom Jelinčičem

Društvo je bilo ustanovljeno 21. maja 1994 v Postojni. Društvo TIGR Primorske je rodoljubno društvo. Kot pove daljša različica imena, smo člani zavezani negovanju rodoljubnih tradicij, ki slonijo na izročilu TIGR-a. Prizadevamo si za čim večjo ozaveščenost javnosti o pomenu in vlogi antifašizma na Primorskem med obema vojnama in delovanju TIGR-a: o njegovi dejanski vlogi na Primorskem in njegovem prispevku za priključitev Primorske matični domovini.