SPREJETE SPREMEMBE SO VENDAR DOBILE ZELENO LUČ

Člani Društva TIGR PRIMORSKE smo na skupščini društva letos v začetku junija sprejeli spremembe Pravil društva , izvolili novo vodstvo in tudi spremembo sedeža društva.Kot sestavni del sprejetih dokumentov je tudi znak društva, ki je na ta način pravno avtorsko zaščiten. Ob prizadevanju in dopolnjevanju poslanih dopisov, smo danes dobili Odločbo Upravne enote in s tem potrditev sprejetih sprememb. Zahvaljujemo se za doslednost in ažurnost.

Priloga:

Društvo je bilo ustanovljeno 21. maja 1994 v Postojni. Društvo TIGR Primorske je rodoljubno društvo. Kot pove daljša različica imena, smo člani zavezani negovanju rodoljubnih tradicij, ki slonijo na izročilu TIGR-a. Prizadevamo si za čim večjo ozaveščenost javnosti o pomenu in vlogi antifašizma na Primorskem med obema vojnama in delovanju TIGR-a: o njegovi dejanski vlogi na Primorskem in njegovem prispevku za priključitev Primorske matični domovini.