Društvo za negovanje rodoljubnih tradicij
organizacije TIGR Primorske

Vseslovensko zborovanje za mir 2023

V soboto, 23. 9. 2023, je na Cerju je potekalo tradicionalno vseslovensko zborovanje za mir. Slavnostna govornica je bila predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič, ki je v govoru poudarila zgodovinski pomen antifašizma in organizacije TIGR, kot enega izmed pomembnih gradnikov slovenske poti do osvoboditve. Zborovanja se je udeležilo veliko praporščakov, med njimi tudi praporščak Društva TIGR Primorske. Prisotne je poleg drugih govorcev nagovoril tudi predsednik Društva TIGR Primorske, Gorazd Humar. Odličen kulturni program je oblikovala Samanta Kobal.
Nastopili so: Rudi Bučar, Moški pevski zbor Anton Klančič Miren, dijakinje in dijaki Gimnazije Nova Gorica in Policijski pihalni kvintet.

Govor predsednice DZ-ja Urška Klakočar Zupančič na povezavi.

Fotografije na povezavi: https://jrpstudio.pixieset.com/dan-miru-2023/ (avtorica Jasmine Putnik JRP Studio). 

Avtorica spodnjih fotografij Polona Pahor. 

Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023 Vseslovensko zborovanje za mir 2023

Kontakt

Društvo TIGR Primorske, Goriška c. 17, 5270  Ajdovščina, Slovenija

e-mail: drustvo.tigr@siol.net