SKUPŠČINA DRUŠTVA TIGR PRIMORSKE

V sredo 30.3.2015 ob 16.00 uri se bomo delegati  Območnih enot ter članice in člani društva TIGR PRIMORSKE, zbrali na svoji redni letni skupščini.Skupščina bo v prostorih Območne obrtno podjetniške zbornice  v Ajdovšćini , Vipavska cesta 4.

Dnevni red skupščine je naslednji:

1.Pozdrav predsednika dr.Savina JOGANA

2.Izvolitev delovnega predsedstva

3.Pozdrav gostov

4.Letno poročilo o delu društva v letu 2015 in finančno poročilo za leto 2015

5.Poročilo Nadzornega odbora

6.Razprava in sprejem poročil

7.Program dela društva za leto 2016 in Finančni načrt za leto 2016

8.Razno

Predsednik

dr.Savin JOGAN

Društvo je bilo ustanovljeno 21. maja 1994 v Postojni. Društvo TIGR Primorske je rodoljubno društvo. Kot pove daljša različica imena, smo člani zavezani negovanju rodoljubnih tradicij, ki slonijo na izročilu TIGR-a. Prizadevamo si za čim večjo ozaveščenost javnosti o pomenu in vlogi antifašizma na Primorskem med obema vojnama in delovanju TIGR-a: o njegovi dejanski vlogi na Primorskem in njegovem prispevku za priključitev Primorske matični domovini.